CamAccount® PCC 7.5 kassa- en factureersoftware


PCC 7.5 is een praktisch en eenvoudig te bedienen Windows programma om (kassa)verkopen aan te maken, te factureren en te rapporteren. PCC 7.5 kent voorraad-, klanten- en leverancierbeheer, en o.m. toeristenbelasting en statiegeld.
Met inventariseren, diverse mogelijkheden voor rapportage en exporteren van gegevens, Excel import en export en een zeer uitgebreid rapportageonderdeel biedt PCC veel.

Ondersteuning touchscreen, koppeling PIN-apparaat en aansturing klantendisplay zijn gewoon standaard in PCC 7.5.Cloud?

Voordelig voor de softwareleverancier want die verzekert zich van een sterke klantenbinding en heeft geen last van illegaal kopieëren van de applicaties. Voor het kleinbedrijf is er slechts sprake van gemak als een uitgebreid netwerk nodig is.
Nadelen zijn er zeker: denk aan onderbreking van de service door storing en aanvallen op internet ("ransomware") en datalekken. Ondanks dat de gegevens bij het hostingbedijf staan blijft u aansprakelijk!
Jaarlicentie:


PCC 7.5 289,00 excl. BTW. 2e,3e, etc. licentie (netwerkgebruik) 25% van de 1e licentie.

Altijd de laatste/nieuwste versie.Permanente licentie (tot 31-12-2099):


PCC 7.5 995,00 excl. BTW.
2e,3e, etc. licentie (netwerkgebruik) 25% van de 1e licentie.
E-mail-support per 12 maanden:


€ 95,00 excl. BTW 1e versie. € 25,00 excl. BTW extra per 2e,3e, etc. licentie.

Op al onze aanbiedingen, leveranties en overeenkomsten zijn de Nederland ICT Voorwaarden 2014 van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30174840. Deze voorwaarden kunt u hier inzien/downloaden.

Aanvullende voorwaarden e-mail support, kunt u hier inzien/downloaden.